,,Egy férfi, aki egyedül él, rengeteg saját maga által kotyvasztott rettenetet eszik meg a konyhai kísérletezés eredményeképp. Ami jó benne, hogy az étel elfogy, akármilyen szar is és még kritizálva sincs!" Egy barátom


Édes-savanyú sóska omlós lisztgombócokkal.

Elkészítés: fogd a fagyott sóskát és tedd bele egy lábosba. Pörkölj alá. Amikor érzed, hogy kezd odaégni, káromkodj és önts alá vizet. A recept azt írja: készíts besamelt lisztből, tejfelből, tejszínből, citromléből és vajból.
Tehát: fogj egy tálat, tedd bele a hozzávalókat és csodálkozz, hogy miért csomós. Jöjj rá, hogy ezt mind tűzön kellett volna(de akkorra már tök mindegy). Káromkodj. Ha nincs citromlé, tegyél bele bazsalikomos-citromos olivaolajat. Nyomkodd szét az olvadt sóskát. Öntsd hozzá a besamelt. Rottyantsd át. Lehetőleg úgy időzítve, hogy pont jöjjön a postás és neked ott kelljen hagyni, födő nélkül, hogy mire visszaérsz, a járólap is zöld legyen. Az íze kellemesen rohadtul savanyú a ,,Hortobágyi Főzőföl" nevű mocsoktól, ami emberi fogyasztásra alkalmatlan!!! Cukrozd be! Úgy viselhetőbb!!! Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://rutinelet.blog.hu/api/trackback/id/tr354808063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása